Jäsensivu

Tämä on yhdistyksemme jäsenistön oma sivu, jolla...

   o  jaetaan aina kokousten pöytäkirjat sekä esityslistat
   o  keskustellaan yhdistykselle tärkeistä asioista
   o  järjestetään nopeita mielipidekyselyjä
   o  kerätään jäsenpalautetta                                        
   Kaikki mukaan!!!

Tohmajärven Eläkkeensaajat ry

Jäsentiedote elokuu 2021

Hyvät jäsenet!

Koronan varjostama kuuma kesä on kallistumassa syksyyn ja on aika aloitella yhdistyksen kerhotoimintaa, jota moni onkin kysellyt.Torstaina 26. elokuuta klo 12.00 aloitamme työväentalolla Taimin kakkukahveilla. Sään salliessa pelaamme ulkopelejä

Tiistaina 31.elokuuta on Kiteen Puhoksessa Pohjois-Karjalan piirin rannalta onkimiskilpalu

Ilmottautumiset Heikki Saukkoselle viimeistään 26.elokuuta. Yhdistys maksaa osanottomaksun. Tarkemmat tiedot ilmottautumisen yhteydessä Kisa käydään kolmen hengen nais- ja miesjoukkuein. Sekajoukkueita ei säännöt tunne. Jos joukkueita ei muodostu henkilökohtaiseen kisaan voi osallistua.

Torstaina 2. syyskuuta klo 12.00 kerho työväentalolla. Kerhot jatkuvat torstaisin samaan aikaaan jos viranomaiset ei aseta rajoituksia. Tilanteen voi tarkistaa allekirjoittaneilta puheenjohtajalta tai sihteeriltä. Pyrimme päivittämään muutoksista kotisivuilla ja kunnan infotv:n kautta.

Torstaina 16. syyskuuta on EKL:n ensimmäiset suunnistusmestaruus kilpailut Huhmarissa. Kannustajille on järjestetty oheisohjelmaa. Pääsylippu, joka sisältää tulokahvin, keittolounaan ja ohjelman maksaa 25 euroa. Hallitus päätti jäseniä tukea 10 euron summalla. Ilmoittautumiset mahdollisimman pian ruokalippu varausten takia Pauli Hakkaraiselle.

16. syyskuuta Huhmarin suunnistuskisan johdosta omaa kerhoa ei pidetä.

Tervetuloa toimintaan

Pauli Hakkarainen Heikki Saukkonen

puheenjohtaja sihteeri

puh 0400279785 0504929260

Tohmajärven Eläkkeensaajat ry

Jäsenkirje maaliskuu 2021

Hyvät jäsenet koronasta johtuen olemme viettäneet hiljaiseloa. Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ohjeita ja rokotuksien jälkeistä ohjeistusta. 

Pyrimme käynnistämään kerhotoiminnan, mikäli tilanne sallii suojaeteisyyksiä noudattaen, kunhan rokotukset edistyvät tai hallituksen asettamat rajoitukset muuttuvat. 

EKL:n Liikunnan haastekampanja 2021 1.maaliskuuta-30. huhtikuuta. Täytä suoritekortti ja palauta Pauli Hakkaraiselle. Viime keväänä liikuttiin piirin alueella sijalle kolme. Liikutaan ja pysytään terveinä. Tässä liitteenä suorite kortti.

Pilkkikilpailu Tautitilanteen salliessa Pohjois-Karjalan piirin Eläkkeensaajien pilkki kilpailu järjestetään 18. maaliskuuta Polvijärven Saarilan maatilamatkailun rantamajalla. ilmoittautumiset Heikki Saukkoselle 10.3.2021 mennessä sähköpostilla heka.saukkonen@gmail.com tai puhelimella 0504929260

Jäsenmaksu vuoden 2021 jäsenmaksu 15 euroa tulee maksaa yhdistyksen tilille 30. huhtikuuta mennessä. Fi54 5153 6620 0135 17, Yhdistys hoitaa edelleen piirin- ja keskusliiton osuudet. Jos kenellä ei ole verkkopankki maksu mahdollisuutta, niin maksuja voidaan vastaanottaa kerhossa. 

Kuntavaali 18. huhtikuuta Kuntavaalia on ehdotettu siirrettäväksi etelä suomen vaikean tautitilanteen takia. Nyt kuitenkin valmistelut ovat käynnissä normaaliajan mukaisesti. 

Television kanavalla 33 näkyy jumppaohjeita kotiliikuntaan. 

                    Pauli Hakkarainen                                                                         Heikki Saukkonen 
                    puheenjohtaja                                                                                  sihteeri

                    0400279785                                                                                     0504929260